Improviserede træningsfaciliteter

COVID-19 situationen har medført væsentlige indskrænkelser i mulighederne for at benytte faciliteter som mange bruger til at holde sig aktive; blandt andet i idrætsforeninger og fitnesscentre.

Jeg har heldigvis oplevet mange, som ikke er gået i stå af den grund. Måske har de været så heldige, at deres forening/center har udbudt alternative aktiviteter. Eller også har folk taget sagen i egen hånd, og holdt sig selv i gang. Det gælder naturligvis også mig selv.

Mit eget lille motionsrum derhjemme har været flittigt brugt uagtet Corona-situationen.

Den senere tid har jeg dog opholdt mig en del i sommerhus, som har fungeret som en god base for hjemmearbejde. Eneste ulempe er at jeg så er væk fra mit motionsrum derhjemme. Ulempe er nok for meget sagt, for det giver jo bare andre muligheder.

Under mit seneste sommerhus-ophold fik jeg tid til at indrette nogle simple, men effektive faciliteter i baghaven – se billederne herunder.

Metalstang lagt på tværs mellem to træer til effektiv træning af ryg og biceps.To betonklodser til at lave dybe armstrækkere, for træning af bryst og triceps.
Stabel af betonsten til såkaldte boxjumps, der træner eksplosiviteten i benmuskulaturen.
Step-up blokke til styrketræning af lårmuskulaturen.

Sammen med nogle kettlebells i forskellige størrelser og nogle aflagte håndvægte har det givet gode muligheder for at holde formen ved lige med udendørstræning i det gode vejr.

Desuden er det oplagt at supplere med løbe- og gåture.

God træning!

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*