Øv, endomondo lukker

Hvis du regelmæssigt benytter den populære fitness app endomondo har du måske bemærket at startskærmen nu indledes med et “Endomondo går på pension.”

Da jeg læste det på TV2 Nyheder tænkte jeg, at det var en gammel aprilsnar, som jeg af vanvare havde fået åbnet.

Men den er god nok, den danskudviklede app bliver lukket og slukket af Under Armour, som overtog den tilbage i 2015.

Jeg har brugt endomondo siden 2011. Initialt brugte jeg appen på min mobil når jeg var ude at løbe eller cykle, og samtidig gerne ville høre lidt musik. Siden hen er jeg gået over til at tracking-funktionen fortrinsvist varetages af Garmins træningsure.

Jeg er dog ikke holdt op med at betale endomondo for premium-udgaven fordi deres app har været rigtig god til at synkronisere og indsamle data fra andre apps og gadgets – og på hjemmesiden give et rigtigt godt overblik over de ugentlige og månedlige aktiviteter – meget bedre end fx Garmin gør det.

Men efter nytår er det slut. Der lukkes appen. Data bliver slettet med udgangen af marts 2021. Efter sigende skulle det være muligt at overføre data til en anden af Under Armours apps: MapMyRun.

Når jeg er kommet mig over skuffelsen må jeg i gang med at se om et af Under Armours andre produkter kan erstatte den gode oversigt som endomondo tilbød – eller om der er andre muligheder.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*