Senior Fitness – Marina Aagaard

Marina Aagaard har over 30 bøger om træning og fitness på samvittigheden, og benyttes jævnligt som ekspert af diverse medier herhjemme – blandt andet på DR Nyheders Lev nu sektion.

Kort efter jeg publicerede min egen blog, Sf.b, blev jeg opmærksom på udgivelsen af bogen med samme navn- Senior Fitness. Marina Aagaard har i tilknytning til bogen startet bloggen seniorfitness.online. Men i stedet for at opfatte disse to blogs som direkte konkurrerende elementer, kan det jo ses som en mulighed for som fitness-interesseret senior at shoppe blandt de indlæg, som fanger interesse.

Tilbage til bogen…

Bogen har formentlig størst værdi for trænere eller andre, der skal organisere forskellige former for træningsforløb for ældre – med rammeplaner for hvorledes træning bør struktureres og inddeles i opstartfasen.

Ældre, der er helt på bar bund, med hvor de står rent konditionsmæssigt, og hvilke motionsformer de bør kaste sig over, kan formentlig også finde inspiration, da der er en gennemgang af styrke-, motoriske, og smidighedsøvelser. For en del af øvelsernes vedkommende er der gode råd til hvad man bør være opmærksom på når man er ældre.

For allerede aktive seniorer, som har påbegyndt deres aktive livsstil som yngre, er der nok mest sporadisk information at hente – i form af de demonstrerede øvelsesprogrammer.

Bogen kan købes som paperpack, blandt andet på Saxo.com.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*