Shake Weight

“This is not a workout, this is a revolution!”

Sådan starter reklamen for en af de mere absurde træningsgadgets. Det er et absolut must at se selve salgsvideoen. Det er i selve animationen, hvor en stor muskeltrænet fyr (der helt sikkert ikke har fået sin krop ved at benytte dette produkt) står og stønner mens han ‘shaker’, at det groteske bliver tydeligt. Det kan være svært ikke at komme til at tænke på, at modellen har gang i noget helt andet…

Det præsenteres endda som et videnskabeligt faktum, at 6 minutters træning med Shake Weight modsvarer 42 minutter med almindelige håndvægte i forhold til forbrænding. Og jeg som altid har trænet med vægte for at øge styrke, ikke cardio. Smart!

Der er også lavet en reklamevideo rettet mod kvinder, der skal overbevise dem om, at de kan slippe af med mormorarme, hvis de benytter Shake Weight. Det gør det ikke bedre.

At Shake Weight kan lede tankerne i ‘forkerte’ baner kan ses i flere satiriske videoer, som efterfølgende er lagt op på Youtube.

Om Shake Weight virkelig er en effektiv træningsmetode? Hvor mange kender du, der bruger Shake Weight i sit styrketræningsprogram?

 

For link til videoerne på Youtube; klik på billederne.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*