Ab Magic

Det har længe været almen viden, at man ikke kan punktforbrænde fedt bestemte steder på kroppen. Ikke desto mindre har det næsten altid været mavetrænings-gadgets, som har været det gennemgående produkt til ‘genvejen’ til en fit krop.

Ab Magic er det måske mest åbenlyse eksempel på et produkt, der kun er sat i verden for at tage penge fra folk.

Klik på billedet for link til reklamevideoen på Youtube.

Produktet er et stykke plastic med bælte til at spænde på maven. Pris: $50. Hvis man herefter kan overtale (betale) en personlig træner og en læge til at anprise dette stykke plastic i en reklamefilm, krydret med et par fantastiske før/efter historier – ja så kan man måske narre nogle dollars fra ignorante dovenlarser.

Noget tyder på, at projektet ikke lykkedes til fulde; det er i alt fald svært at lede information op på denne dims ved at google det…

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*