Concept2 udfordring: 2017 Holiday Challenge

Her i 2017 har jeg stort set kun brugt min romaskine til at holde kroppen i gang – uden at presse på for nye personlige rekorder og den slags. Sådan kommer det nok også til at fortsætte her i november/december da jeg har lidt mere fokus på styrketræning.

Min romaskine er af typen Concept2, og udover at maskinen er rigtig god at ro på, sætter jeg pris på, at man kan uploade sin træning til et online community. Her afholdes løbende challenges, som kan virke motiverende.

Den challenge, jeg sætter mest pris på er den tilbagevendende Holiday Challenge, der forløber fra den 23. november til den 24. december. Hvis man tilbagelægger minimum 100 km i løbet af perioden donerer firmaet et lille beløb pr. kilometer til en velgørende organisation (der er flere at vælge mellem).

Så udover at få rørt kroppen er man med til at støtte et godt formål.

Sidste år nåede jeg at ro tæt på 450 km – det blev næsten en helt besættelse lige at tage nogle kilometer her og der i løbet af en dag. Det bliver der ikke tid til i år, men det skulle gerne kunne lade sig gøre for mig at komme op over de 100 km.

Så hvis der er en Concept2 maskine i dit gym, eller du har én derhjemme, så tjek denne challenge ud. Ses på hjemmesiden!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*