Hvilken GPS tracker? Få hjælp hos DCRainmaker.com

Er du blandt de mange, som tracker sine gåture eller anden motion?

Måske du er tilfreds med at bruge din mobil, hvilket også giver god mulighed for at lytte til musik eller en podcast undervejs.

Eller måske du ikke har lyst til at have mobilen i lommen hele tiden for at tracke dine daglige skridt. Eller du tænker, at det ville være rart at registrere en løbetur uden at skulle spænde din 6 tommers mobil fast på armen.

Hvis det er tilfældet har du sandsynligvis overvejet at investere i en fitnesstracker, der kan bæres om håndleddet som et ur.

Garmin, som er den førende producent på markedet har sendt et utal af modeller på markedet, med forskellige specifikationer i forskellige prisklasser. Derudover er der også andre store producenter på banen, som Polar, Suunto og Fitbit – og hvis man tænker, at et decideret smartwatch kunne være sagen er der også Apple og Samsung at tage med i overvejelserne.

Så det kan være som at finde vej i en jungle at finde frem til det rette produkt. Og forskellen i specifikationer kan være stor – hvilket afspejles af den store spændvidde i pris: fra kr. 300-400 op til over kr. 15.000.

Mit bud på en hjælp på vejen er DC Rainmaker. Dette er en blog, som køres af en amatør-motionist, der løber, dyrker noget triathlon og er gadget-freak. Bloggen er på engelsk, men hvis det ikke er en forhindring er der masser af gode råd at hente omkring netop fitness-trackere – i alt fald for de større mærkers vedkommende.

Her findes en generel buyers guide for forskellige typer motionister, som opdateres ind imellem. Men det der virkelig er guld værd, er hvis man har fundet en model, man godt kunne tænke sig at få en ærlig og virkelig dybdegående anmeldelse af. DC Rainmaker går virkelig ned i detaljen, så man virkelig får al information man ønsker (og ofte mere til, men det kan man evt. springe over). Ofte er der video inkluderet, hvilket ofte giver et bedre indtryk af fx hvordan et GPS-ur ser ud på håndleddet.

Det som gør at jeg sætter min lid til DC Rainmakers anmeldelser er, at han ikke beholder de testede produkter, som sponsorgaver, men sender dem retur efter test.

Derudover evaluerer han løbende andre fitness-produkter, mange gadgets som er relevant for triathlon-sportens discipliner; løb, cykling og svømning.

Så hvis du har fundet et GPS ur som du vil vide mere om, så prøv at slå op om DC Rainmaker ikke har testet det.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*