Concept 2 – Holiday Challenge

For alle jer, der har adgang til Concept 2 udstyr; i morgen den 25. november 2021 starter årets Holiday Challenge.

Udfordringen går ud på at ro, cykle eller ski så mange meter som muligt i perioden fra 25. november til og med 24. december. Afstand, som bliver tilbagelagt på BikeErg tæller dog kun halvt så meget som på ro- og skimaskine.

For at deltage i udfordringen officielt skal man være registreret hos Concept2, hvilket fuldt ud giver mening, hvis man jævnligt træner på deres udstyr, og gerne vil holde sig up to date med, hvor mange kilometer man tilbagelægger i løbet af en sæson.

Hvis man deltager i udfordringen kan man med sin indsats alene som sædvanligt  støtte forskellige velgørende formål. Når man først har tilbagelagt >100 km (husk BikeErg tæller for den halve distance) donerer man $0.04 for hver ekstra kilometer, man tilbagelægge, plus man har doneret $2 for de første 100 km. Det lyder måske ikke af så meget, men med det samlede bidrag fra de, der deltager plejer det at ende med et betragteligt beløb.

Årets velgørende projekter er:

Rigtig god tur!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*