7 hurtige råd til et langt og sundt liv

Det nyeste nummer af AkademikerPensions nyhedsbrev indeholder en artikel med titlen Forlæng livet med tandtråd. Artiklen har udgangspunkt i et lille interview med Nicklas Brendborg, som har forfattet den interessante bog Gopler ældes baglæns, der tager fat i et yderst relevant emne for denne blog; hvordan man lever så længe som muligt så sundt som muligt.

Ved senere lejlighed får jeg forhåbentlig mulighed for at kommentere mere på bogens indhold, men her vil jeg blot avertere lidt for den ved at gengive 7 råd for et langt liv, som artiklen i nyhedsbrevet listede op:

  1. Undgå ensomhed
  2. Fast ind imellem
  3. Brug tandtråd
  4. Dyrk motion
  5. Undgå rygning
  6. Bliv bloddonor
  7. Bliv vaccineret 

Jeg er sikker på, at Nicklas Brendborg ikke selv mener, at nøglen til en langt sundt liv kan stilles helt så firkantet op, som når de ovenstående punkter er listet op som her. Den sundhedsmæssige værdi af nogle af punkterne, fx at bruge tandtråd, er endnu kontroversielle  Men de kan lægge op til lidt diskussion og selvransagelse… og måske inspiration til at ønske sig hans bestseller.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*