Afslutning af Holiday Challenge

Her kommer den sidste opdatering på Concept 2’s Holiday Challenge.

Juleaften er sidste dag for at registrere workouts på RowErg, SkiErg og BikeErg for årets Holiday Challenge.

En glædelig nyhed for de organisationer, som bliver støttet af dette event er, at undervejs er puljen blevet øget fra $45.000 til $70.000. Det betyder også at der har været noget at motionere for helt til det sidste.

I alt har der været omkring 23.000 deltagere verden over, som har været med til at bidrage til indsamlingen – og der blev i alt indsamlet omkring $60.000.

Hvis man kigger på Honor Board på Concept 2’s hjemmeside, så er det en 68-årig amerikaner, der ligger øverst med >2000 km registreret. Om det blot er en vild motionist, der har tilbagelagt i nabolaget af 70 km om dagen, eller om der har været hjælpere, som har registreret sig på vedkommendes konto er ikke til at vide – under alle omstændigheder er det en indsats, som har afstedkommet et væsentligt bidrag.

I Danmark har mere end 100 personer tilbagelagt >100 km, og næsten 30 personer >200 km. For mit eget vedkommende er det gået over al forventning; det lykkedes at finde tid nok til at komme et godt stykke over 300 km, og bidrage med omkring $11 til Clima Fund.

 

Rigtig glædelig jul!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*