December udfordringer

Hvis man har kigget på de seneste indslag her på bloggen kan der ikke herske tvivl om, at jeg i december har lagt en del af mine træningstimer på romaskinen i forbindelse med årets Holiday Challenge.

Som jeg har bekendtgjort tidligere er udfordringer i forskellige apps oa, noget der ofte inspirerer mig til at rykke lidt rundt på fokus i min træning. Det seneste års tid er det Garmin Connect, der er blevet centrum for tracking af min træning, og derfor er det også blevet naturligt for mig at se på hvilke challenges, der bliver budt på i denne app.

Så selvom jeg har siddet en del på romaskinen frem til den 24. december besluttede jeg mig for at se om jeg ikke også kunne gennemføre nogle af Garmins challenges her sidst på året.

Nedenfor er en opgørelse over de udfordringer, som det lykkedes mig at afslutte her i december. Som det kan ses er nogle af de nævnte challenges påbegyndt i oktober eller november. Og nogle challenges forstærker hinanden, så en ‘slutspurt’ i cykelaktiviteter har fx givet mulighed for at fuldføre både fase 4 i cykling, og fornøjelsesture udfordringen.

 

Holiday Challenge (25. november – 24. december): 200 km RowErg/BikeErg aktiviteter

Gang i 2021 – fase 4 (1. oktober – 31. december): 148 km gangaktviteter

Cykling i 2021 – fase 4 (1. oktober – 31. december): 814 km cykelaktiviteter

Fornøjelsesture i december (1. – 31. december): 250 km cykelaktiviteter

Gains i december (1. – 31. december): 4 timers styrkeaktviteter

Kriger i december (1. – 31. december): 5 timers yogaaktiviteter

Gang i december (1. – 31. december): 48 km gangaktiviteter

Skridt i december (1. – 31. december): 300.000 skridt

12 dages løb (20. – 31. december): 19.4 km løbeaktiviteter

12 dages gang (20. – 31. december): 16 km gangaktiviteter

 

Med ønske om et 2022 i bevægelse! Godt nytår!

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*