Månedsudfordringer, maj og juni

Det var egentlig min plan at løbende lave en månedlig opdatering af små motionsudfordringer, jeg har gennemført, men jeg er simpelt hen kommet fra det. Det skyldes også nok, at jeg ikke fik udlevet en idé om, at jeg i slutningen af en måned skulle sætte mig nogle mål for motionsaktiviteter den kommende måned, og så forsøge at nå de mål.

Min undskyldning for ikke at være kommet videre med den idé er nok delvist, at de seneste par måneder har der været masser af forskelligartede udfordringer i min motions-app Garmin Connect.

Som jeg har nævnt tidligere virker denne type motionsudfordringer for mig. For nogle typer aktiviteter vil jeg i de fleste tilfælde opfylde kriterierne ved mit almindelige aktivitetsniveau, men for andre giver det inspiration til at lave lidt ekstra af en bestemt type motion. Eksempelvis kom jeg på en lille vandretur i juni, som jeg nok ikke havde fået lagt ind i programmet, hvis det ikke var dukket op som en udfordring. Derudover gennemfører jeg nogle af udfordringerne i selskab – og nogle gange i konkurrence – med min bedre halvdel.

Udover Garmin Connect registrerer jeg også aktiviteter i Concept 2’s system da jeg har en RowErg og BikeErg. Concept 2 har også en række udmærkede udfordringer, der kan holde én til ilden, selvom jeg må indrømme at jeg mest har fokuseret på Holiday Challenge, der ligger en gang om året op til jul.

Hvis I har andre eksempler på apps eller lignende, der leverer motiverende og inspirerende motionsudfordringer vil jeg meget gerne høre mere om det.

Nedenfor er de Garmin Connect udfordringer, jeg fik gennemført i maj og juni.

 

Juni:

Gains i juni

Registrér 4 timers styrkeaktiviteter, 1. juni til 30. juni

Juni til fods

Registrér 30 miles (48,3 km) gangaktiviteter, 1. juni til 30. juni

Skridt i juni

Registrér 300.000 skridt, 1. juni til 30. juni

Tur i juni

Registrér 400 km cykelaktiviteter, 1. juni til 30. juni

Aktiv i juni

Registrér 20 aktiviteter på mindst 20 minutter hver, 1. juni til 30. juni

Vandreture i juni

Registrér 4 timers vandreaktiviteter, 1. juni til 30 juni

Global Running Day 2022

Registrér en løbetur den 1. juni

 

Maj:

Gang i 2022 – fase 2

Registrér 91 miles (146,5 km) gangaktiviteter, 1. april til 30. juni

Cykling – fase 2

Registrér 675 km cykelaktiviteter, 1. april til 30. juni

Skridt i maj

Registrér 300.000 skridt, 1. maj til 31 maj

Majkriger

Registrér 4 timers yogaaktiviteter, 1. maj til 31 maj

Weekendvanding i maj

Registrér en gangaktivitet på 3 miles, 6. maj til 8. maj

Cykl til 200 i maj

Registrér 200 km cykelaktiviteter, 1. maj til 14. maj

Gains i maj

Registrér 4 timers styrkeaktiviteter, 1. maj til 31. maj

Maj-tour

Registrér 400 km cykelaktiviteter, 1. maj til 31 maj

Gang i maj

Registrér 30 miles (48,3 km) gangaktiviteter, 1. maj til 31. maj

Aktiv i maj

Registrér 20 aktiviteter på mindst 20 minutter hver, 1. maj til 31. maj

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*