Mit motionsrum

Corona-pandemien har ændret motionsvanerne for mange mennesker – især for de, som plejer at lægge meget af deres træning fitnesscentre eller i idrætsklubber af forskellig art.

For mit vedkommende har forholdene i grove træk været de samme som før diverse nedlukninger ramte vores samfund. I vinterperioden lægger jeg, som mange andre, noget mere af min daglige motion indendørs.

Jeg er så privilegeret, at jeg har haft mulighed for at indrette et rum til motionsudstyr i vores bolig. Rummet er ikke særligt stort, blot 11-12 m2, men det lykkedes os at presse tilstrækkeligt udstyr derind til at vi kan udføre både styrke- og kredsløbstræning.

 

Her er i store træk de ting, jeg har i mit træningsrum:

 • Modificeret Smith stativ
 • Træningsbænk
 • Rack med håndvægte: 30 kg, 20 kg, 15 kg, 10 kg, 7½ kg
 • Vægtskiver: 2x 25 kg, 2x 15 kg, 2x 10 kg, 4x 5 kg, 2x 2½ kg
 • Vægtstænger: barbell stang, biceps/triceps stang
 • Romaskine, placeret foran et tv
 • Pullup bar
 • Triceps pushdown træner
 • Underarmstræner
 • Abroller
 • Kettlebells: 2x 24 kg, 2x 12kg
 • Boksesæk
 • Romaskine
 • Spejle på 2 vægge.
 • Inspirerende fotos af Steve Reeves og Bruce Lee

Derudover har vi en motionscykel stående i et andet rum, da det ikke var muligt at kramme mere udstyr ind i motionsummet.

Nedenfor har du mulighed for at se en kort video, der giver et lille overblik over hvordan motionsrummet er indrettet.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*