Uge 22, 2021 – min uge i motion

Af ugens 5 arbejdsdage, bød de 2 på hjemmearbejde (onsdag og fredag), hvilket gav mulighed for at bruge frokosten på en god gåtur i naturen. Håndvægtsprogrammet giver mulighed for at træne de vigtigste af kroppens muskler, og planen er at følge det 2 gange om ugen, men i denne uge blev søndagens session udskudt til ugen efter. I stedet for fik jeg roet en tur. Så passede det også godt, at jeg fik puttet lidt styrketræning for ben ind om fredagen.

Nedenfor ses ugens registrerede motion:

Uge 22:

Mandag

 • Cykeltur, 5½ km
 • Styrketræning, Mave, Lænd

Tirsdag

 • Cykling, 7½ km
 • Løbetur 3 km
 • Sjipning, 10 min

Onsdag

 • Gåtur, 6 km
 • Cykeltur, 17 km
 • Styrketræning, Håndvægtsprogram

Torsdag

 • Cykeltur, 5½ km
 • Cykeltur, 24½ km
 • Sjipning, 10 min
 • Styrketræning, Mave

Fredag

 • Gåtur, 6½ km
 • Styrketræning, Farmer’s Walk, Walking Lunges, Armbøjninger

Lørdag

 • Skyggeboksning, 10 min
 • Yoga, 18 min
 • Løbetur, 4 km
 • Gåtur, 10 km

Søndag

 • Gåtur, 5½ km
 • Cykeltur, 17 km
 • Indendørs roning, 5 km

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*