Spontan mark-træning

Jeg havde fået andet stik med Pfizer BioNTech’s Covid-19 vaccine nogle timer inden, og det er formentlig årsagen til, at jeg valgte, at dagens motion skulle holdes til en kort cykeltur efterfulgt af en afslappet slentretur i lokalområdet.

Udover en let ømhed i skulderen var der ellers ingen tegn på at bivirkningerne lurede i horisonten, men intuitivt havde jeg nok i baghovedet, at denne dag var det nok godt at give kroppen mulighed for at restituere.

Under dagens slentretur faldt mit blik undervejs på en nærliggende mark. Rundt om på marken lå nogle nypressede halmballer, som vistnok kaldes rundballer. Der lå 10 halmballer spredt ujævnt rundt på området.

Pludselig så jeg en forhindringsbane for mig, og halmballerne ‘kaldte’ på mig. Jeg trak T-shirten over hovedet og skulle til at indvie banen, men fortrød så, uden at jeg selv kunne forklare hvorfor… ind til min kæreste gav mig et verbalt los bagi, og jeg kom afsted uden at skænke vaccine-restitution en tanke.

Glad for at der ikke var stilpoint, men det var en god workout at forcere rundballerne. Billedserien her er ikke fra min første spontane workout, men for at få billede til bloggen tog jeg efterfølgende turen over et par baller mere. Jeg tror, at den lokale landmand vil tilgive min spontane trænings-seance, men generelt er det en god idé at få tilladelse inden man farer rundt på andre folks private ejendom.

Højden på halmballerne passede fint til mig, og gav mulighed for lidt eksplosiv energi for at komme over ballerne med varierende spurtedistancer mellem de 10 baller.

Et hurtigt godt workout.

Næsten ærgerligt, at forhindringsbanen kun er midlertidig. Jeg tænker dog, at det blot er et spørgsmål om at se mulighederne i omgivelserne – at inddrage dem for at få alsidig motion. Det vil jeg være endnu mere åben for fremover.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*