Holiday Challenge – opdatering

Nu er vi kommet 2 uger ind i Concept 2’s Holiday Challenge!

Jeg har selv haft som mål at nå over de 100 km, så min donation kunne komme til at tælle. Jeg har dog haft gode muligheder for at få sat mig på romaskinen eller BikeErg, så er ind til videre kommet op på 150 km, hvilket svarer til $4 til den sag, jeg støtter (Clima Fund).

Men jeg er naturligvis langt fra den eneste, som deltager i årets udfordring. I Danmark er der ind til videre >25 personer, som har tilbagelagt over 100 km, og tallet stiger støt. Desuden er mange på vej mod de 200 km – ja nogle stykker er endda allerede pænt over.

På internationalt plan er der pt. >20.000 deltagere, og >$11.000 er indsamlet. Det maksimale beløb ligger på $45.000 – så klø bare på!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*