Motionsudfordringer i februar 2022

Hvis jeg skal opsummere mit aktivitetsniveau for februar måned er det med indtrykket af at mit energi- og aktivitetsniveau har været en smule lavere end sædvanligt.

Det kan der være mange årsager til, men én af mulighederne har jeg dog dvælet lidt ekstra ved; i begyndelsen af måneden pådrog jeg mig covid-19. Det var sandsynligvis omikron-varianten for jeg slap med 2 dages let hovedpine, som de mest markante symptomer. Efterfølgende havde jeg dog en lettere forkølelse i form af konstant snottethed, som kom med lidt forsinkelse, og som tog lidt tid at slippe af med. Når jeg ser tilbage på februar kan jeg konstatere at jeg har været lidt mindre motiveret for at motionere end jeg plejer, og med mindre energi og drive. Ganske interessant har jeg hørt om flere andre, der har haft samme ‘symptomer’ i en periode efter covid-19 infektion. Er det forklaringen? Jeg ved det ikke, men det er lidt tankevækkende.

Jeg var lidt sløv i optrækket med at komme i gang med yoga i februar, så Garmins udfordring om at udøve yoga i 5 timer blev vitterlig en udfordring.

Apropros Garmins udfordringer så fik jeg ganske ufortjent registreret flere rekorder for indendørs cykling. Det skyldes at jeg netop har købt et nyt træningsur (som jeg nok skal skrive et indlæg om i den nærmeste fremtid), som kan knyttes til min motionscykel for at registrere forskellige typer data. Desværre fik jeg koblet uret til den forkerte måler, og da jeg havde cyklet 5 km, tolkede uret det som om jeg havde tilbagelagt flere tusinde km. Rekorderne blev heldigvis slettet da jeg fjernede det ukorrekte workout.

Nedenfor er en liste over de udfordringer, som jeg trods alt fik gennemført. De er alle fra Garmin Connect. Udfordringerne på cykel omfatter indendørs cykelaktiviteter (fra da jeg fik uret til at virke) og aktiviteter på elcykel. Garmin har endelig fået opdateret deres app så man nu kan vælge en specifik ebike kategori ved cykling i deres app, men det lægges stadig sammen med almindelige cykelaktiviteter.

  • Gang i februar: 30 miles gang-aktiviteter
  • Gang i 2022 – fase 1: 91 miles gang-aktiviteter, 1. januar – 31. marts
  • Weekendvandring i februar: en 3 miles gang-aktivitet, 18. – 20. februar
  • Vær min valentinesdate: en aktivitet på valentinsdag
  • Kriger i februar: 5 timers yoga-aktiviteter
  • Gains i februar: 4 timers styrke-aktiviteter
  • Cykl til 200 i februar: 200 km cykel-aktiviteter, 13. – 26. februar
  • Cykling i 2022 – fase 1: 615 km cykel-aktiviteter, 1. januar – 31. marts

God træning!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*