Holiday Challenge 2022

Så er det tid til årets Holiday Challenge!

Så hvis du er i nærheden af en af Concept2’s maskiner – RowErg, BikeErg eller SkiErg kan du gå efter at tilbagelægge mindst 100 kilometer i perioden 24. november til og med 24. december (distancer tilbagelagt på cyklen tæller kun halvt).

Når man runder 100 km aktiverer man en donation, som Concept2 betaler – $0.02 pr. tilbagelagt kilometer. Alt over 100 km giver $0.04 pr. kilometer. Der tælles ind til den samlede donation når op på $70.000.

Blandt de organisationer, som man kan vælge at støtte er:

  • Ukraine – Prytula Foundation
  •  Clean Air Fund
  • Global Fund for Women
  • American Council of the Blind
  • Vermont Parks Forever

Læs mere om organisationerne på Concept2’s hjemmeside.

 

God tur!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*