Motionsudfordringer i januar 2022

Som jeg har skrevet om tidligere har jeg normalt ikke brug for særlig motivation for at få rørt mig. Jeg har dog stadig glæde af at få stillet små udfordringer til hverdagsmotion.

I december brugte jeg mest energi på en årligt tilbagevendende udfordring fra Concept 2 (dem med romaskinerne). For tiden kigger jeg lidt på hvilke challenges Garmin regelmæssigt lægger frem i deres Connect app i et forsøg på at få folk til at bruge deres fitnesstrackere til den daglige motion.

Så her i det nye år har jeg valgt at holde fast i at deltage i nogle udfordringer, og det har faktisk givet mig mod på at inkludere en uvant træningsform for mig, da jeg besluttede mig for at gå efter en ny type challenge – 4 timers kardiotræning i løbet af måneden. Nu laver jeg masser af kardiotræning, når jeg løber cykler eller ror, men de aktiviteter registrerer jeg jo allerede under de respektive kategorier.  Når jeg tager en session, hvor jeg tæsker boksepuden registrerer jeg det som kardiotræning, men det rækker ikke til 4 timer på en måned. Jeg kom dog i tanker om at jeg for nogle måneder siden havde købt et spil kaldet Ring Fit Adventure til min Nintendo Switch spillekonsol. Så der fik jeg slået to fluer med et smæk; testet det ny spil og samtidig hoppet tilstrækkeligt meget rundt foran fjernsynet til at månedens challenge kom i hus.

Nedenfor er de challenges jeg gennemførte i januar:

  • Gains i januar. 4 timers styrkeaktiviteter i januar
  • Skridt i januar. 300.000 skridt i januar
  • Træd ind i 2022. 100.000 skridt fra den 1. til 14. januar
  • Weekendvandring i januar. En tre miles gangaktivitet fra den 7. til 9. januar
  • Kardio i januar. 4 timers kardioaktiviteter i januar
  • Weekend 5K i januar. En 5 kilometers løbeaktivitet fra den 21. til 23 januar

Fortsat god træning

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*