“Fit After 50” – Mark Mcilyar vil stadig have dine penge

For år tilbage skrev jeg et indlæg om Abs After 40, som var en del af den udskældte Sixpack Shortcuts franchise. Frontmanden for Abs After 40 var amerikanske Mark Mcilyar, der i forskellige langstrakte videoer solgte konceptet, der skulle give dig dig sixpack selvom du har rundet de 40, og samtidig fylde firmaets lommer ved en ret agressiv markedsføring af blandt andet kosttilskud, som kunder blev påduttet efter de havde meldt sig til programmet.

Mark Mcilyar er nu rykket en aldersklasse op, og henvender sig nu til de 50+ årige med et ‘nyt’ koncept kaldet Fit After 50. Hjemmesiden gør et stort (og langt) nummer ud af, at den tredelte plan (fase I: Burn, fase II: Build, fase III: Sculpt) er det rette når man runder de 50, og at andre alternative fitnessplaner vil fejle. Trumfen er, at programmet er nedsat fra $97 til blot $37, inklusive en masse bonusinformation, der normalt vil koste hundredevis af dollars oveni.

Mcilyars forrige fitness franchise blev bl.a. kritiseret for at kunder fik trukke penge for noget de ikke havde bestilt, og for at der var en aggressiv markedsføring af diverse kosttilskud, som pludselig blev en vigtig del af programmet, som skulle tilkøbes.

Om kundetilfredsheden er blevet større med det nye fremstød fra Mcilyar er umiddelbart svært at gennemskue. Firmaet benytter nemlig samme strategi som sidst. Forsøger man at google “fit after 50” sammen med andre søgeord som “review”, “scam”, “fraud”, “complaints” eller lignende, så finder man hurtigt ud af, at de har haft held med at hijacke søgningerne med sponsorerede annoncer, og firmaproducerede anmeldelser af deres produkt. Trustpilot giver heller ikke noget info.

Fit After 50 programmet, med bonusprogrammer, som fremvist på hjemmesiden. Det kan give indtryk af, at man får tilsendt materiale ved bestilling af træningsprogrammet. (Fra: Fit After 50 For Men)

Imidlertid har de ikke været lige så grundige i forhold til Facebook. Den officielle side indeholder en del lidet flatterende anmeldelser, som endnu ikke er blevet filtreret fra. Klagerne går bl.a. på manglende levering af produkt efter betaling, telefonisk markedsføring af kosttilskud oven i det originale produkt, samt manglende adgang til et fysisk materiale. Noget tyder lidt på, at firmaet bag har sat hele butikken op tilbage i 2019 med fake anmeldelser, og sponsorerede anprisninger, og så har ladet det hele køre af sig selv derfra, uden opdateringer.

Ud fra forretningsstrategien og de kritiske anmeldelser, det er lykkedes at støve op tyder meget på, at man stadig bør være varsom med at kaste penge efter Mark Mcilyars entrepriser.

Mark Mcilyar selv nærmer sig de 60, og på de promoverede billeder er han i en form, der kan gøre selv personer, som er tre årtier yngre, misundelige. Om han blot efterlever de principper han sælger, om han er særligt genetisk begavet, eller om træningsprogrammet og kostplanen bliver suppleret af samme hjælpemidler som fx Sylvester Stallone og Dr. Jeffry Life har benyttet sig af, er uvist.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*